Livrare si plata

Ai depozit de haine second hand en gros in apropiere si iti aprovizionezi singur magazinul? Cat timp pierzi cu incarcarea si descarcarea masinii? Poate ai ghinionul sa fie si alte persoane in fata ta, care isi asteapta randul… O zi intreaga pierduta doar cu aprovizionarea!

Imagineaza-ti cum ar fi ca marfa sa vina direct la magazinul tau si sa fie descarcata de catre curier. Ai economisi foarte mult timp valoros, timp in care tu poti sa te ocupi de cresterea vanzarilor.

Aducem haine second hand en gros la comanda si iti trimitem direct la magazin.

Livrare – Haine second hand en gros

In momentul de fata avem contract cu o firma de curierat, iar costurile transportului platite de tine, sunt:

14 lei + TVA pentru primele 3 kg si 0.7 lei + TVA pentru fiecare kg in plus.

( Exemplu de calcul: 10 kg – 23 lei, 20 kg – 30 lei, 30 kg – 40 lei, 40 kg – 45 lei, 50 kg – 55 lei, 60 kg – 64 lei, 70 kg – 69 lei, 80 kg – 80 lei, 90 kg – 89 lei,  100 kg – 98 lei, 150 kg – 140 lei, 200 kg – 180 lei, 250 kg – 222 lei, etc)

Livrarea se face in orice colt al tarii, fara taxa suplimentara pentru kilometrii exteriori.

Fa un calcul simplu: cati bani valoareaza timpul pe care il pierzi cu aprovizionarea si compara cu taxa de transport. Cu siguranta iti dai seama ca nu merita sa-ti pierzi timpul cu lucrurile nesemnificative.

Plata – Haine second hand en gros

Avem 2 modalitati de plata:

  • Prin virament in avans, caz in care se acorda o REDUCERE DE 5% din valoarea comenzii (valoarea reducerii este aproape egala cu valoarea transportului. Ca si cum ai avea transport GRATUIT)
  • Ramburs, la livrare

In cazul in care doresti sa faci plata prin virament, te rugam sa ne contactezi. O sa emitem factura, iti trimitem pe e-mail impreuna cu detaliile de plata. Dupa efectuarea platii, marfa se trimite prin curier, iar tu o sa platesti la livrare doar taxa de transport.

contact Bella Fashion & Living